Dekormasen

Om oss

Med råvaror från SSAB och Dalarnas sågverk tillverkar vi skyltar av högsta kvalitet i främst stål och trä. Materialet förädlas sedan i Borlänge. Inga onödiga transporter och mycket hög kvalitet.

Vårat motto är rejält. När vi skriver "liten storlek" kan det vara en skylt på närmare halvmetern som väger upp emot 4 kg.

Stålskyltarna är pulverlackade och tål att hängas utomhus. Man kan även välja olackade för en rostig patina. Lacken är lite repkänslig så om ni inte vill ha den naturligt sliten bör ni lägga på ett lager klarlack, det är inget vi erbjuder i dagsläget.

Artiklarna tillverkas och lackas med industriella maskiner så även om de håller mycket hög kvalitet kan man inte förvänta sig detaljrikedom som ett guldsmycke eller ytfinish som på en dyr lyxbil.

Leveranstid för närvarande 10-15 arbetsdagar förutom under länken Lagervaror i menyn, lagret uppdateras en gång per dag så vi reserverar oss för slutförsäljning.

Vi tar även åt oss specialbeställningar i stål, aluminium, trä och plexi efter egen design. Laserskuret, fräst samt laser- eller mekanisk gravyr.

Maila oss era önskemål då vi har svårt svara i telefon. Vi gillar utmaningar.